.

.

Мечта на лайфстайл празничен знак за вратата Коледа висящ знак Коледна врата Висяща знак Празник на Дядо Коледа Модел Празник на празнична декорация Лесна за окач?

Мечта на лайфстайл празничен знак за вратата Коледа висящ знак Коледна врата Висяща знак Празник на Дядо Коледа Модел Празник на празнична декорация Лесна за окачване на висулка за сезонна

оценявам:

BGN 3.00
Продукти
На склад

C, дължината на този продукт е 30,5 см, а ширината е 40,5смОписание : Нашите коледни висящи знаци, перфектното декоративно допълнение към пространството и възхитителен избор на подарък за любими семейство, учители и ученици., отпечатано с класически коледни елементи, нашите висящи знаци носят a Топло и радостно на обкръжението. Живите модели се създават с помощта на усъвършенствана технология за печат, като се гарантира яснота и издръжливост, които няма да избледнеят лесно. Изработени от дебела хартия, тези знаци са изградени да продължат и са устойчиви на разкъсване. направено с гъста, трайна хартия, която е устойчив на разкъсване . Независимо дали предпочитате дизайни на Дядо Коледа или други традиционни коледни мотиви, ние имаме нещо за всички.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да бъде малко по -различен от снимките.87 ", W : 25cm/9. Пакета включва : стил a/b/c/d : 1 x вратата на вратата E : 1 чифт куплети на вратата многофункционална табела за окачване на вратата, идеална за домове, офиси, градини и други .) E, L : 200 CM/78. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. Изберете от различни стилове, които отговарят на личния вкус и допълват съществуващия празничен декор.74 ", W : 33 CM/12.

Характеристики

Може и да ви хареса