.

.

Плажна кърпа, безплатна плажна кърпа за пясък, лека, бърза суха, извънгабаритна за възрастни, мъже, жени, деца плуване, спорт, плаж, фитнес зала, пътуване на открито н?

Плажна кърпа, безплатна плажна кърпа за пясък, лека, бърза суха, извънгабаритна за възрастни, мъже, жени, деца плуване, спорт, плаж, фитнес зала, пътуване на открито на почивка

оценявам:

BGN 15.99
Продукти
На склад

Това е невероятен спътник, когато правите йога или пилатес. Екологичен, без избледнял и без миризма, който не е същият като нормалния материал за кърпа. Размерът е 70 "x 39". За ваканция】 Ако вашите приятели и семейство отиват на почивка или пътуване, това е подходящ избор на подарък, тъй като е модерен, абсорбира водата бързо и изсъхва бързо, вятърно се запазва и без пясък.Плажни кърпи за микрофибър за възрастни - Персонализиран пясък безплатен лек басейн Басейн Плажен кърпа за кърпа за пътуване на открито на почивка 【Размер и материал】 Touchat Beach Kead е изработен от 100% микрофибър, мек и издръжлив. Това е страхотен плажен аксесоар за възрастни, отдих на открито, туризъм и спестява много място в багажа ви. Плажът да лежи на плажа или те могат да се използват като кърпа за басейн. Мека като бебешка кожа, идеална е да се използва по време на пътуване, упражняване, плуване, къпане, къмпинг, йога или просто да изсушиш лицето си. 【Лек и супер мек】 Не е необходимо да се притеснявате за чантата си, която тежеше твърде много, когато пътувате с нашите кърпи за плаж на микрофибър, тази плажна кърпа има само около 0,5 фунта. Машинно миещо се. Има специални характеристики-бързо сухо, супер абсорбиращи, без пясък, бебешки мек.

Характеристики

Може и да ви хареса