.

.

Диви течащи коне в декоративен комплект за спално бельо Huangsha, комплекти за покритие на детските корица, ултра меки комплекти за покритие на Microfiber Comforter помагат за п?

Диви течащи коне в декоративен комплект за спално бельо Huangsha, комплекти за покритие на детските корица, ултра меки комплекти за покритие на Microfiber Comforter помагат за подобряване на съня-

оценявам:

BGN 0.33
Продукти
На склад

Пакет : Пакет : 1 покритие на одеяло + 2 калъфи за възглавници 【Пълен размер】 Пакетът включва : 1 покритие на одеяла 80 "x90" (203x228cm), 2 възглавници с възглавници 20 "x30" (50x76cm) Спецификации Material : полиестер. Връзки, за да поддържат завивката на място. Ако обичате да проектирате продукти и да имате уникални продукти от цял ​​свят, можете да ни изпратите вашия дизайн по имейл и ние ще го отпечатаме върху продуктите, които поръчвате. Размер Twin 175x218 (cm) 68x90 (инч) калъф за възглавница 20 "x26 " пълен 200x228 (cm) 79x90 (инч) калъф за възглавница 20 "x26 " Queen 228x228 (cm) 90x90 (инч. - По -издръжлив от памук; мек, удобен, дишащ и без мирис за краен комфорт, осигурявайки ви удобен сън。. Aceme е под марка G-Dake. Изпратете ни дизайна и оставете останалата част от работата на нас . Имаме собствена фабрика и склад, както и многобройни талантливи дизайнери и оператори.Описание на продукта. Ние сме утвърден продавач в областта на обзавеждането на дома, с бизнес история от близо 10 години. 【Лесна грижа】 : Супер мек, дишащ, обратим, устойчив на бръчки, луксозно на вид. В бъдеще ще изследваме повече продукти и ще чакаме да ги проектирате. Искате да промените всички модели на вашия собствен дизайн, няма проблем. Процес на производство : Прехвърляне на печат [Специални инструкции] Този размер на размера е нормално явление, че грешката е в рамките на 2-4 см поради различни методи на измерване . Нашата компания има магазини в Amazon и Wal Mart.

Характеристики

Може и да ви хареса