.

.

Honrane жени тюрбан шапка плътно цвят високо еластично пот пот дишаща дишаща декоративна декоративна машина миеща се предварително завързани шалове с глава жени с ша?

Honrane жени тюрбан шапка плътно цвят високо еластично пот пот дишаща дишаща декоративна декоративна машина миеща се предварително завързани шалове с глава жени с шапки за мъжки дрехи за мъжки

оценявам:

BGN 0.67
Продукти
На склад

Този продукт е напълно подходящ за момиче, жени, жени, студент и тОписание : Нашата женска шапка с тюрбан е приятелски настроена към кожата, а не на драскаща. Обиколката е 56-58cm. Той е конструиран от полиестер. И повече, този продукт също има много видове предимства, като супер мек, изключително еластичен, лек, дишащ и други. Пакетът включва : 1 x Жени тюрбан шапка нашата женска тюрбан шапка е приятелска за кожата, а не на драскаща. С твърд цветен дизайн, нашата женска тюрбан шапка може лесно да бъде сдвоена с други стилни дрехи или аксесоари според вашия действителен вкус и предпочитание. Обиколката на главата е 56-58см. Той поддържа разнообразие от прически и предлага правилен стайлинг и удобно прилягане. Той е конструиран от полиестер материал. Той поддържа разнообразие от прически и предлага правилен стил и удобно приспособяване. С дизайн на твърд цвят, нашата женска тюрбанска шапка може лесно да бъде сдвоена с други стилни дрехи или аксесоари според вашия действителен вкус и предпочитания.) Забележки : Поради разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на елемента може да бъде малко по-различен от снимките. Моля, позволете лека разлика на размерите поради различно ръчно измерване. И повече, този продукт също има много видове предимства, като супер мек, изключително еластичен, лек, дишащ и други.

Характеристики

Може и да ви хареса