.

.

Табела за щамповане на нокти, траен неръждаема стомана Моден шаблон за трансфер на моден шаблон за печат на шаблона за маникюр за декор за нокти за нокти и чинии за ?

Табела за щамповане на нокти, траен неръждаема стомана Моден шаблон за трансфер на моден шаблон за печат на шаблона за маникюр за декор за нокти за нокти и чинии за нокти за нокти за нокти за нокти и силиконови

оценявам:

BGN 6.33
Продукти
На склад

Той е подходящ за запознанства, парти, пазаруване , Сватба и т. С характеристиките на дизайна на „Направи си сам“ и лесно използване, ноктите прави ноктите ви по -красиви и е достойно да споделяте с приятелите си. Поради различно ръчно измерване. Пакета включва : 1 x Плани за щамповане на нокти1 x Силиконова четка за гъба (случаен цвят) Стъпкът на ноктите има множество изискан модел, който е много моден и има лъскав ефект. подходящ е за запознанства, парти, пазаруване, сватба и т. Дължината на продукта е около 15,5см, ширината на продукта е около 4 см, височината на продукта е около 2c. Изработка на първокласна неръждаема стомана Материал, плочата за щамповане на нокти е трайна и дългосрочна употреба. Плъзгачът на ноктите прави ноктите ви по -красиви и е достоен да споделите с приятелите ви . Дължината на продукта е около 15,5 см, ширината на Продуктът е около 4 см, височината на продукта е около 2 см .Описание : Плъзгачът на ноктите има множество изискан модел, който е много моден и има лъскав ефект. Изработен от първокласен материал от неръждаема стомана, плочата за щамповане на ноктите е издръжлива и дългосрочна употреба.

Характеристики

Може и да ви хареса