.

.

Задайте табели за щамповане на нокти със силикон прозрачен скрепер скрепер цветя геометрия печат за изкуство за нокти за щамповане на плочи за маникюр арт инструм?

Задайте табели за щамповане на нокти със силикон прозрачен скрепер скрепер цветя геометрия печат за изкуство за нокти за щамповане на плочи за маникюр арт инструмент комплект

оценявам:

BGN 3.33
Продукти
На склад

Много дизайн на плочи, които трябва да се избират, идеален за декориране на нокти, няма повече трудности да се прави стил на изкуството на ноктите Плани за нокти, за да направите добър дизайн на ноктите, който искате със стъкмен . Различни плочи+ A Stamper+ A Scraper, можете да изберете всякакви нокти, за да направите добър дизайн на ноктите, който искате със Stamper.Характеристики : Този комплект за щамповане на нокти има 8бр.6 ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ВЕЛНО : 210g / 7. за лак за ноктите за нокти. За дизайн на лак за ноктите на изкуството. Лесно използвайте както за начинаещи, така и за опитни артисти за нокти, можете да го направите добре сами .nail щамповане на плочи са изработени от неръждаема стомана, издръжлив, по -дълбок и прецизен резба дайте по -добро Ефектът на щамповане.4ozpackage Списък : 1*Плочи за щамповане на нокти. Плъзгачът на ноктите е ясен, така че лесно да се удари в желаното място на ноктите си. плочите за щамповане на ноктите са изработени от неръждаема стомана, издръжлива, по -дълбока и прецизна дърворезба дават по -добър ефект на щамповане. Спецификация : Тип : Плани за щамповане на ноктите SETMATERIAL : Неръждаема стомана+Цвят : Сребро+Прозрачна квалификация : 8* Плани за щамповане на ноктите+1* презрян+ 1*Размер на пакета с скрепер : 18*9*4см / 7.

Характеристики

Може и да ви хареса