.

.

Натиснете на ноктите къси цветове По избор огледало Метално боядисано лепило Издърпване Линия Боядиране на лак за нокти Лепило Направи си подходящ за дами и момич?

Натиснете на ноктите къси цветове По избор огледало Метално боядисано лепило Издърпване Линия Боядиране на лак за нокти Лепило Направи си подходящ за дами и момичета 3ml гел лак

оценявам:

BGN 1.33
Продукти
На склад

1 Не е подходящ за изтриване на алкохол. 【Направи си сам, усещайте да си направим любимите си модели, да нарисувате линии и да нарисувате прости и лесни за използване. След боядисване, нека стои на повърхността на ноктите за 30 секунди, а след това ефектът на осветлението ще бъде по -добър. Нокти за нокти Фини блясъци за тумори натиснете на върховете на ноктите гел основа за нокти и занаятчийски блясък. Металното лепило е подходящо за стил, окабеляване, боядисване, разкрасяване и др. След като е осветено, цветното лепило се втвърдява2. Металното лепило се използва най -добре за декорация на боядисаните и начертани линии на повърхността на ноктите. Разбъркайте металното лепило равномерно преди употреба, особено златният цвят поради плътността. 【Мащабируемост】 Гладка и непрекъснато рисуване на линия, оцветяване с един удар . След разбъркване ще бъде златисто. Използвайте метално лепило, за да нарисувате желания модел, а след това осветявате 3 покрития осветление, съдържат : 1x метален блясък Gluenail, чист гел Полски гел маникюр желе стъкмен за ноктите восъчна писалка продукт съдържа : 1x метално лепило. Металното лепило се използва най -добре за декорацията на боядисаните и начертани линии на повърхността на ноктите. След като стои, повърхността ще бъде сребърно огледално състояние.

Характеристики

Може и да ви хареса